TISZTELT JELENLEGI ÉS JÖVŐBELI PARTNEREINK!

Sok megkeresés érkezik hozzánk, hogy rendezvényeket, koncerteket, lemezmegjelenéseket reklámozzunk oldalunkon. Amennyiben illeszkedik a profilunkhoz, eleget is teszünk ezeknek a kéréseknek, ám csak abban az esetben teszük ezt meg, ha a hirdető minden hirdetésén (plakátján, szórólapján, webflyerén stb.) jól látható helyen feltünteti a logónkat, és a hirdetés valamennyi médiában így jelenik meg. A logó felhasználása előtt minden esetben egyeztessünk, a kész tények elé állítás nem feltétlenül jelent sikert. Nyomdai felhasználásra is alkalmas felbontású logóink letölthetők ide kattintva. Tudni kell, hogy a kapott formában ritkán jelentetünk meg híranyagot. A szövegen az esetek többségében csak azért változtatunk, hogy ne ugyanazok a mondatok jelenjenek meg nálunk, mint pár tucat másik portálon. Néhány esetben pedig a helyesírási hibákat és a stílust javítjuk.

Sajtóhírből is rengeteget kapunk megjelentetésre. A szövegezést ezek esetében sem hagyjuk változatlanul, viszont a hír valóságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. A megjelenés feltétele az, hogy a hírt beküldő sajtós vagy szervező kolléga megosztja a megjelenés linkjét a releváns közösségi csatornákon.

Sok felkérést kapunk lemezismertetők, kritikák megírására is. Nem zárkózunk el a digitális formátumú anyagoktól, de kérjük, amennyiben lehetőséged megengedi, tisztelj meg minket annyival, hogy nem egy Youtube linket küldesz néhány szó kíséretében, valamint azzal, hogy a lemezismertető linkjét megosztod a közösségi oldalaidon, abban az esetben is, ha épp nem hájpoltuk fényesre a bandádat. Ilyen esetekben a posztoló részéről elvárható és ildomos a kritika szerzőjét, illetve hozzátartozóit illető obszcén megnyilvánulások kerülése, mert tudod, nem minket minősítesz ezzel.

Köszönjük az együttműködést!

vaskarc.hu