RAM-Svbversvm-1024x1024[1]

Holnap jelenik meg a svéd heavy metalos RAM Svbversvm című negyedik albuma. “Ez az az album a RAM újjászületése. Visszamentünk a banda születésének idejébe, ’99 magasságába és előszedtünk egy rakás dal- meg szövegötletet, vázlatokat, amiken akkoriban dolgoztunk.”  – mondta Oscar Carlquist, a csapat énekese – “Úgy láttunk, hogy ezek az ötletek aktuálisabbak mint bármikor, még mindig előugrasztják az alkotókedvet. Nagyon elégedettek vagyunk az albummal. Négy hónap stúdiófogság eredménye, miközben a legutolsó csepp vérünket és verejtékünket is kimelóztuk, hogy a legacélosabb RAM anyag lehessen ez a munka.”

A közel egyórás Subversvm minden tétele igazi tradicionális heavy metal mestermű némi NWOBHM és korai speed metal hangulattal, üvegrepesztő falsetto stílusú énekkel. Leginkább olyan, mintha a Mercyful Fate és a Judas Priest közösen melózott volna a legklasszikusabb heavy metal albumon.

A csapat kiadója, a német Metal Blade nemrég bemutatta az Eyes of the Night című nótát a lemezről, valamint a kettes RAM albumról származó Awakening the Chimaera koncertfelvételét a Subversvm limitált változata mellé csomagolt DVD-ről, a napokban pedig elérhetővé tette a teljes lemezt. Fülest, fotelt, léggitárt elő, jó szórakozást!

www.ram-metal.com | www.fb.com/RAMheavymetal

Kategória: Hírek

Minden kérdésre van válasz! Akkor is, ha nem kérdés.


*